Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?

Pyetjet, komentet...


Zyra e reklames


GDYNIA
ul. Niska 1c/53
tel: +48 698 637 292
e-mail: reklama@truck.pl
 

Biura ogłoszeń

SŁUPSK

e-mail: ogloszenia@truck.pl
LUBIN

A INFO PRESS
ul. Kolejowa 8/4
tel.76 841 52 30
kom. 531 482 107
email: ainfopress@interia.pl
www.gieldalubin.pl
ŁÓDŹ

BIURO OGŁOSZEŃ MOTORYZACYJNYCH
ul. Gorkiego 1/6 318A
tel. 42 673 06 82
kom. 602 345 610
e-mail: florida.jp@poczta.fm
SZCZECIN

ĄŚĆ-BĄŚĆ NÓ
Marek Gogolewski
(giełda Szczecin-Płonia, dojeżdżam do klienta)
kom. 602 780 302
e-mail: gogolewski@ct.com.pl
TORUŃ

KALA - Alina Kłodawska
(dojeżdżam do klienta)
kom. 691 774 391
e-mail: net.media@onet.eu