Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Vlefshmëria e këtij lajmërim ka skaduar ose pagësa për këtë lajmërim nuk ka marrë ende
Të dhëna bazore:
  • 2012
Përshkrimi shtesë
EURO 5
PIERWSZA REJESTRACJA 01/2013
URZĄDZENIE HAKOWE MEILLER 20.65
DMC 26 TON
3 OSIE
OŚ PODNOSZONA
OŚ SKRĘTNA
ROZSTAW OSI 4,50m
PRZÓD RESOR, TYŁ PODUSZKA
RĘCZNA SKRZYNIA BIEGÓW
BLOKADA MOSTU
ELEKTRYCZNE SZYBY I LUSTERKA
WEBASTO
RETARDER
TEMPOMAT
ABS, EBS
KABINA SYPIALNA - 1 ŁÓŻKO
KOŁA 315/70/22,5
PRZEBIEG 619 TYŚ KM.
SPROWADZONY
KOMPLET DOKUMENTÓW DO REJESTRACJI


PRZYCZEPA DO HAKOWCA NA WÓZKU REISCH
ROK.PROD.2005
4 PNEUMATYCZNE MOCOWANIA
2 OSIE
NA PODUSZKACH
KOŁA 385/55/22,5
OSIE SAF
HAMULCE TARCZOWE
EBS
DMC 18 TON
SPROWADZONA
KOMPLET DOKUMENTÓW DO REJESTRACJI
CENA ZESTAWU : 245.000 PLN NETTO
Shitesi
Podobne ogłoszenia: