Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 18
Vendi
Tipi i karrocerisë
Pajisja suplementar
Seleksioni sipas:
Monedhë:
18.077 EUR 78.000 PLN
Polonia
19.467 EUR 84.000 PLN
Polonia
22.944 EUR 99.000 PLN
Polonia
6.257 EUR 27.000 PLN
Polonia
3.708 EUR 16.000 PLN

Volvo FL 6 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

1996
Polonia
21.785 EUR 94.000 PLN
Polonia
7.880 EUR 34.000 PLN
Polonia
55.853 EUR 241.000 PLN
Polonia
1.275 EUR 5.500 PLN
Polonia
27.854 EUR 120.189 PLN
Gjermania
për negociatë
Polonia
78.565 EUR 339.000 PLN
Polonia
32.214 EUR 139.000 PLN

Volvo FH13

2011
Polonia
34.740 EUR 149.900 PLN
Polonia
69.295 EUR 299.000 PLN

Volvo FH4

2014
Polonia
66.491 EUR 286.900 PLN
Polonia

show all Offers of the day