Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 35
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 28
Frenë
Kabina
Seleksioni sipas:
Monedhë:
24.453 EUR 105.000 PLN
Polonia
3.470 EUR 14.900 PLN

Volvo FM12 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2000
Polonia
për negociatë

Volvo FM7 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2016
Polonia
3.936 EUR 16.900 PLN

Volvo FH12 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

1998
Polonia
5.500 EUR
Polonia
279 EUR 1.200 PLN
Polonia
6.000 EUR
Polonia
23.964 EUR 102.900 PLN

Volvo FH13

2012
Polonia
33.050 EUR 141.915 PLN
Gjermania
57.500 EUR
Danimarka
62.500 EUR
Danimarka
229.000 EUR
Danimarka
për negociatë
Danimarka
41.500 EUR

Volvo FM12

2001
Danimarka

show all Offers of the day