Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 66
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 40
Informata suplemantar
Frenë
Kabina
Të tjera
Pezullimi
Seleksioni sipas:
Monedhë:
16.061 EUR 69.000 PLN
Polonia
55.165 EUR 237.000 PLN
Polonia
4.200 EUR

Scania 124 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

1998
Polonia
10.218 EUR 43.900 PLN

Scania dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2004
Polonia
48.880 EUR 210.000 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
10.009 EUR 43.000 PLN
Polonia
9.776 EUR 42.000 PLN
Polonia
48.880 EUR 210.000 PLN
Polonia
49.113 EUR 211.000 PLN
Polonia
për negociatë

Scania 113 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2016
Polonia

show all Offers of the day