Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 70
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 55
Frenë
Kabina
Seleksioni sipas:
Monedhë:
29.650 EUR 128.000 PLN
Polonia
33.356 EUR 144.000 PLN
Polonia
40.536 EUR 175.000 PLN
Polonia
për negociatë

MAN dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2014
Austria
për negociatë
Austria
28.955 EUR 125.000 PLN
Polonia
28.491 EUR 123.000 PLN
Polonia
5.559 EUR 24.000 PLN
Polonia
39.842 EUR 172.000 PLN
Polonia
29.650 EUR 128.000 PLN
Polonia
38.915 EUR 168.000 PLN
Polonia
43.084 EUR 186.000 PLN
Polonia
43.084 EUR 186.000 PLN
Polonia
28.491 EUR 123.000 PLN
Polonia

show all Offers of the day