Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 63
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 45
Frenë
Kabina
Seleksioni sipas:
Monedhë:
15.180 EUR 65.500 PLN

DAF XF105 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2010
Polonia
40.094 EUR 173.000 PLN
Polonia
24.334 EUR 105.000 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
8.227 EUR 35.500 PLN

DAF XF105 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2007
Polonia
42.875 EUR 185.000 PLN
Polonia
54.694 EUR 236.000 PLN
Polonia
32.909 EUR 142.000 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
59.793 EUR 258.000 PLN
Polonia
20.394 EUR 88.000 PLN
Polonia
31.287 EUR 135.000 PLN
Polonia

show all Offers of the day