Zyra e Shërbimit të Klientit
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 21
Vendi
Pajisja suplementar
Seleksioni sipas:
Monedhë:
5.096 EUR 22.000 PLN

VW LT 28 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

1993
Polonia
18.068 EUR 78.000 PLN

VW CRAFTER dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2008
Polonia
6.903 EUR 29.800 PLN
Polonia
10.401 EUR 44.900 PLN

VW CRAFTER dallimi 1 dallimi 2

2011
Polonia
7.852 EUR 33.900 PLN
Polonia
7.852 EUR 33.900 PLN
Polonia
5.768 EUR 24.900 PLN
Polonia
7.621 EUR 32.900 PLN

VW Crafter

2013
Polonia
5.768 EUR 24.900 PLN
Polonia
3.220 EUR 13.900 PLN
Polonia
4.146 EUR 17.900 PLN
Polonia
5.768 EUR 24.900 PLN
Polonia
6.231 EUR 26.900 PLN
Polonia
8.316 EUR 35.900 PLN

VW Crafter

2012
Polonia
9.242 EUR 39.900 PLN
Polonia
4.378 EUR 18.900 PLN

VW Crafter

2012
Polonia
11.559 EUR 49.900 PLN
Polonia
2.988 EUR 12.900 PLN
Polonia
6.926 EUR 29.900 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia

show all Offers of the day