Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Важност на овој оглас истекна или плаќање за овој оглас не било уште добиено
Основни информации:
  • 3
Цена:
  • 280 EUR 1.200 PLN +ДДВ
Дополнителен опис
Wynajem krótko i długoterminowy różne marki. ATRAKCYJNE CENY, od 1200 zł +VAT

Kontakt::
605 33 44 71
601 33 44 99
Продавач
Podobne ogłoszenia:
Schmitz Firanka за договор
Schmitz Firanka SCS (...) за договор
KRONE Firanka 5.590 EUR
KRONE Firanka за договор