Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 18
Замја
Тип на каросериа
Дополнителна опрема
Покажи по:
Валута:
18.077 EUR 78.000 PLN
Полска
19.467 EUR 84.000 PLN
Полска
22.944 EUR 99.000 PLN
Полска
17.382 EUR 75.000 PLN
Полска
6.257 EUR 27.000 PLN
Полска
3.708 EUR 16.000 PLN

Volvo FL 6 одликување 1 одликување 2 одликување 3

1996
Полска
21.785 EUR 94.000 PLN
Полска
7.880 EUR 34.000 PLN
Полска
55.853 EUR 241.000 PLN
Полска
1.275 EUR 5.500 PLN
Полска
27.854 EUR 120.189 PLN
Германија
за договор
Полска
78.565 EUR 339.000 PLN
Полска
32.214 EUR 139.000 PLN

Volvo FH13

2011
Полска
34.740 EUR 149.900 PLN
Полска
69.295 EUR 299.000 PLN

Volvo FH4

2014
Полска
66.491 EUR 286.900 PLN
Полска

show all Offers of the day