Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 35
Замја
Тип на каросериа
Дополнителна опрема
Други
Покажи по:
Валута:
33.028 EUR 142.000 PLN
Полска
33.726 EUR 145.000 PLN
Полска
1.861 EUR 8.000 PLN
Полска
29.772 EUR 128.000 PLN
Полска
13.490 EUR 58.000 PLN
Полска
32.098 EUR 138.000 PLN
Полска
31.400 EUR 135.000 PLN
Полска
33.726 EUR 145.000 PLN
Полска
31.400 EUR 135.000 PLN
Полска
26.050 EUR 112.000 PLN
Полска
29.772 EUR 128.000 PLN
Полска
34.191 EUR 147.000 PLN
Полска
24.655 EUR 106.000 PLN
Полска
30.237 EUR 130.000 PLN

Iveco одликување 1 одликување 2 одликување 3

2008
Полска
33.958 EUR 146.000 PLN
Полска
34.423 EUR 148.000 PLN
Полска
8.141 EUR 35.000 PLN

Iveco 4x4 одликување 1 одликување 2

1993
Полска
28.063 EUR 120.654 PLN
Германија

show all Offers of the day