Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 21
Замја
Дополнителна опрема
Покажи по:
Валута:
5.096 EUR 22.000 PLN

VW LT 28 одликување 1 одликување 2 одликување 3

1993
Полска
18.068 EUR 78.000 PLN

VW CRAFTER одликување 1 одликување 2 одликување 3

2008
Полска
6.903 EUR 29.800 PLN
Полска
10.401 EUR 44.900 PLN

VW CRAFTER одликување 1 одликување 2

2011
Полска
7.852 EUR 33.900 PLN
Полска
7.852 EUR 33.900 PLN
Полска
5.768 EUR 24.900 PLN
Полска
7.621 EUR 32.900 PLN

VW Crafter

2013
Полска
5.768 EUR 24.900 PLN
Полска
3.220 EUR 13.900 PLN
Полска
4.146 EUR 17.900 PLN
Полска
5.768 EUR 24.900 PLN
Полска
6.231 EUR 26.900 PLN
Полска
8.316 EUR 35.900 PLN

VW Crafter

2012
Полска
9.242 EUR 39.900 PLN
Полска
4.378 EUR 18.900 PLN

VW Crafter

2012
Полска
11.559 EUR 49.900 PLN
Полска
2.988 EUR 12.900 PLN
Полска
6.926 EUR 29.900 PLN
Полска
за договор
Полска

show all Offers of the day