Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 118
Замја
Број на оски
Километража 109
Кочници
Кабина
Покажи по:
Валута:
51.946 EUR 216.000 PLN
Полска
4.209 EUR 17.500 PLN

Volvo FM12 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2000
Полска
65.413 EUR 272.000 PLN
Полска
65.413 EUR 272.000 PLN
Полска
4.810 EUR 20.000 PLN
Полска
3.487 EUR 14.500 PLN

Volvo FH12 одликување 1 одликување 2 одликување 3

1998
Полска
65.413 EUR 272.000 PLN
Полска
47.617 EUR 198.000 PLN
Полска
47.617 EUR 198.000 PLN
Полска
47.617 EUR 198.000 PLN
Полска
47.617 EUR 198.000 PLN
Полска
за договор
Полска
65.653 EUR 273.000 PLN
Полска
23.808 EUR 99.000 PLN
Полска
289 EUR 1.200 PLN
Полска
2.405 EUR 10.000 PLN
Полска

show all Offers of the day