Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 67
Замја
Број на оски
Километража 41
Дополнителни информации
Кочници
Кабина
Други
Обесување
Покажи по:
Валута:
49.077 EUR 211.000 PLN
Полска
43.029 EUR 185.000 PLN
Полска
9.769 EUR 42.000 PLN
Полска
48.844 EUR 210.000 PLN
Полска
4.200 EUR

Scania 124 одликување 1 одликување 2 одликување 3

1998
Полска
за договор
Полска
16.049 EUR 69.000 PLN
Полска
54.659 EUR 235.000 PLN
Полска
41.634 EUR 179.000 PLN
Полска
10.211 EUR 43.900 PLN

Scania одликување 1 одликување 2 одликување 3

2004
Полска
54.659 EUR 235.000 PLN
Полска
48.844 EUR 210.000 PLN
Полска
за договор
Полска

show all Offers of the day