Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 75
Замја
Број на оски
Километража 57
Кочници
Кабина
Покажи по:
Валута:
29.794 EUR 128.000 PLN
Полска
за договор

MAN одликување 1 одликување 2 одликување 3

2016
Полска
36.544 EUR 157.000 PLN
Полска
36.311 EUR 156.000 PLN
Полска
39.337 EUR 169.000 PLN
Полска
36.311 EUR 156.000 PLN
Полска
за договор

MAN одликување 1 одликување 2 одликување 3

2014
Австрија
36.078 EUR 155.000 PLN
Полска
29.095 EUR 125.000 PLN
Полска
36.311 EUR 156.000 PLN
Полска
29.794 EUR 128.000 PLN
Полска
36.311 EUR 156.000 PLN
Полска
38.639 EUR 166.000 PLN
Полска
за договор
Полска
39.104 EUR 168.000 PLN
Полска
30.725 EUR 132.000 PLN
Полска
38.406 EUR 165.000 PLN
Полска
36.078 EUR 155.000 PLN
Полска
36.078 EUR 155.000 PLN
Полска
37.941 EUR 163.000 PLN
Полска

show all Offers of the day