Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 64
Замја
Број на оски
Километража 45
Кочници
Кабина
Покажи по:
Валута:
15.180 EUR 65.500 PLN

DAF XF105 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2010
Полска
за договор
Австрија
31.287 EUR 135.000 PLN
Полска
53.999 EUR 233.000 PLN
Полска
55.158 EUR 238.000 PLN
Полска
за договор
Полска
20.394 EUR 88.000 PLN
Полска
8.227 EUR 35.500 PLN

DAF XF105 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2007
Полска
20.394 EUR 88.000 PLN
Полска
за договор
Полска
40.094 EUR 173.000 PLN
Полска
47.742 EUR 206.000 PLN
Полска

show all Offers of the day