Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 582
Замја
Број на оски
Километража 463
Основни информации
Дополнителни информации
Кочници
Кабина
Обесување
Покажи по:
Валута:
23.025 EUR 99.000 PLN
Полска
6.721 EUR 28.900 PLN

Scania 164 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2001
Полска
37.677 EUR 162.000 PLN
Полска
18.490 EUR 79.500 PLN

DAF XF105 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2011
Полска
11.512 EUR 49.500 PLN
Полска
3.465 EUR 14.900 PLN
Полска
за договор
Полска
53.957 EUR 232.000 PLN
Полска
12.792 EUR 55.000 PLN
Полска
19.900 EUR
Чешка
42.329 EUR 182.000 PLN
Полска
53.957 EUR 232.000 PLN
Полска
37.677 EUR 162.000 PLN
Полска
42.329 EUR 182.000 PLN
Полска
за договор
Полска

show all Offers of the day