Zyra e Shërbimit të Klientit +48 59 815 41 17
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 67
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 56
Frenë
Kabina
Të tjera
Seleksioni sipas:
Monedhë:
18.696 EUR 79.000 PLN
Polonia
41.415 EUR 175.000 PLN

Volvo FH13 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2012
Polonia
32.186 EUR 136.000 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
15.477 EUR 65.400 PLN

Volvo FH13 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2006
Polonia
63.188 EUR 267.000 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
12.732 EUR 53.800 PLN

Volvo FH13 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2007
Polonia
34.079 EUR 144.000 PLN
Polonia
30.292 EUR 128.000 PLN
Polonia
30.742 EUR 129.900 PLN

Volvo FH13 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2010
Polonia
për negociatë
Polonia
35.475 EUR 149.900 PLN
Polonia
63.188 EUR 267.000 PLN
Polonia
46.148 EUR 195.000 PLN
Polonia
32.399 EUR 136.900 PLN

Volvo FH13 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2008
Polonia
6.000 EUR
Polonia

show all Offers of the day