Zyra e Shërbimit të Klientit +48 59 815 41 17
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 66
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 41
Informata suplemantar
Frenë
Kabina
Pezullimi
Seleksioni sipas:
Monedhë:
32.659 EUR 138.000 PLN
Polonia
35.025 EUR 148.000 PLN
Polonia
34.789 EUR 147.000 PLN
Polonia
34.789 EUR 147.000 PLN
Polonia
35.025 EUR 148.000 PLN
Polonia
22.033 EUR 93.100 PLN

Scania 440 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2010
Polonia
8.756 EUR 37.000 PLN
Polonia
9.348 EUR 39.500 PLN
Polonia
39.995 EUR 169.000 PLN
Polonia
38.339 EUR 162.000 PLN
Polonia
23.429 EUR 99.000 PLN
Polonia
14.200 EUR 60.000 PLN
Polonia
26.719 EUR 112.900 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
për negociatë
Polonia
25.322 EUR 107.000 PLN
Polonia
38.339 EUR 162.000 PLN
Polonia

show all Offers of the day