Zyra e Shërbimit të Klientit +48 59 815 41 17
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 39
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 28
Informata suplemantar
Frenë
Kabina
Pezullimi
Seleksioni sipas:
Monedhë:
17.463 EUR 73.000 PLN
Polonia
20.692 EUR 86.500 PLN
Polonia
16.386 EUR 68.500 PLN
Polonia
13.755 EUR 57.500 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
17.941 EUR 75.000 PLN
Polonia

show all Offers of the day