Zyra e Shërbimit të Klientit +48 59 815 41 17
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 79
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 59
Të dhëna bazore
Informata suplemantar
Frenë
Kabina
Të tjera
Pezullimi
Seleksioni sipas:
Monedhë:
44.531 EUR 189.000 PLN
Polonia
29.900 EUR
Polonia
9.896 EUR 42.000 PLN
Polonia
28.900 EUR
Polonia
39.112 EUR 166.000 PLN
Polonia
28.934 EUR 122.800 PLN
Polonia
34.900 EUR
Polonia
55.841 EUR 237.000 PLN
Polonia
9.896 EUR 42.000 PLN
Polonia
56.000 EUR

MAN dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2012
Polonia

show all Offers of the day