Zyra e Shërbimit të Klientit +48 59 815 41 17
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 115
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 91
Informata suplemantar
Frenë
Kabina
Të tjera
Pezullimi
Seleksioni sipas:
Monedhë:
52.775 EUR 223.000 PLN
Polonia
28.162 EUR 119.000 PLN
Polonia
53.485 EUR 226.000 PLN
Polonia
26.506 EUR 112.000 PLN

DAF CF dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2011
Polonia
37.629 EUR 159.000 PLN
Polonia
32.900 EUR
Polonia
14.909 EUR 63.000 PLN
Polonia
53.248 EUR 225.000 PLN
Polonia
37.629 EUR 159.000 PLN
Polonia
25.559 EUR 108.000 PLN

DAF CF dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2011
Polonia
39.522 EUR 167.000 PLN
Polonia

show all Offers of the day