Zyra e Shërbimit të Klientit +48 59 815 41 17
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 742
Vendi
Numri i aksëve
Kilometrazh 657
Të dhëna bazore
Informata suplemantar
Frenë
Kabina
Të tjera
Pezullimi
Seleksioni sipas:
Monedhë:
13.340 EUR 57.500 PLN
Polonia
34.314 EUR 147.900 PLN

DAF XF105 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2013
Polonia
15.893 EUR 68.500 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
30.857 EUR 133.000 PLN
Polonia
16.900 EUR
Çekia
1.044 EUR 4.500 PLN
Polonia
30.506 EUR 131.487 PLN
Polonia
10.701 EUR 46.125 PLN
Polonia
37.490 EUR
Polonia
36.425 EUR 157.000 PLN
Polonia
11.412 EUR 49.188 PLN
Polonia

show all Offers of the day