Zyra e Shërbimit të Klientit +48 59 815 41 17
  • Mbyllni
  • Shkroni adresën e-mail Tuaj (ose login për portalin mojagielda.pl) dhe fjalëkalim
  • E-mail
  • Fjalëkalimi
  • mua më kujtoni në këtë kompjuter
  • Regjistrohuni për ta shfletuar historinë e porosisëve Tuaja dhe shpejtësoni procesin e shtimit të lajmërimeve.
  • Regjistrimi
  • Keni harruar fjalëkalim?
Kategoria
Price
Year of manufacture 26
Vendi
Informata suplemantar
Pajisja suplementar
Seleksioni sipas:
Monedhë:
7.987 EUR 33.900 PLN
Polonia
për negociatë
Polonia
6.008 EUR 25.500 PLN

VW LT35 dallimi 1 dallimi 2 dallimi 3

2002
Polonia
7.021 EUR 29.800 PLN
Polonia
19.320 EUR 82.000 PLN
Polonia
7.045 EUR 29.900 PLN
Polonia
6.338 EUR 26.900 PLN
Polonia
8.600 EUR 36.500 PLN
Polonia
8.600 EUR 36.500 PLN
Polonia
7.752 EUR 32.900 PLN
Polonia
5.867 EUR 24.900 PLN
Polonia
8.459 EUR 35.900 PLN
Polonia
8.930 EUR 37.900 PLN
Polonia
7.045 EUR 29.900 PLN

VW Crafter

2011
Polonia
15.527 EUR 65.900 PLN
Polonia
4.710 EUR 19.990 PLN
Polonia
9.401 EUR 39.900 PLN
Polonia
6.527 EUR 27.700 PLN
Polonia
7.516 EUR 31.900 PLN

VW Crafter

2011
Polonia
6.715 EUR 28.500 PLN
Polonia

show all Offers of the day