Биро на Обслуга за Клиент +48 59 815 41 17
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 26
Замја
Дополнителни информации
Дополнителна опрема
Покажи по:
Валута:
7.987 EUR 33.900 PLN
Полска
за договор
Полска
6.008 EUR 25.500 PLN

VW LT35 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2002
Полска
7.021 EUR 29.800 PLN
Полска
19.320 EUR 82.000 PLN
Полска
7.045 EUR 29.900 PLN
Полска
6.338 EUR 26.900 PLN
Полска
8.600 EUR 36.500 PLN
Полска
8.600 EUR 36.500 PLN
Полска
7.752 EUR 32.900 PLN
Полска
5.867 EUR 24.900 PLN
Полска
8.459 EUR 35.900 PLN
Полска
8.930 EUR 37.900 PLN
Полска
7.045 EUR 29.900 PLN

VW Crafter

2011
Полска
15.527 EUR 65.900 PLN
Полска
4.710 EUR 19.990 PLN
Полска
9.401 EUR 39.900 PLN
Полска
6.527 EUR 27.700 PLN
Полска
7.516 EUR 31.900 PLN

VW Crafter

2011
Полска
6.715 EUR 28.500 PLN
Полска

show all Offers of the day