Биро на Обслуга за Клиент
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 43
Замја
Број на оски
Километража 35
Кочници
Кабина
Покажи по:
Валута:
23.339 EUR 99.000 PLN

Volvo FH13 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2011
Полска
55.400 EUR 235.000 PLN

Volvo FH13 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2012
Полска
12.259 EUR 52.000 PLN
Полска
8.251 EUR 35.000 PLN

Volvo FH12 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2004
Полска
за договор
Полска
8.958 EUR 38.000 PLN
Полска
4.715 EUR 20.000 PLN
Полска
за договор
Полска
30.175 EUR 128.000 PLN
Полска
13.202 EUR 56.000 PLN
Полска
23.339 EUR 99.000 PLN
Полска
58.464 EUR 248.000 PLN
Полска
6.365 EUR 27.000 PLN

Volvo FH12 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2003
Полска
4.008 EUR 17.000 PLN

Volvo FH12 одликување 1 одликување 2 одликување 3

1998
Полска
8.958 EUR 38.000 PLN

Volvo FH одликување 1 одликување 2 одликување 3

2004
Полска
6.000 EUR
Полска

show all Offers of the day