Биро на Обслуга за Клиент +48 59 815 41 17
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 66
Замја
Број на оски
Километража 41
Дополнителни информации
Кочници
Кабина
Обесување
Покажи по:
Валута:
14.246 EUR 60.000 PLN
Полска
32.766 EUR 138.000 PLN
Полска
40.126 EUR 169.000 PLN
Полска
34.903 EUR 147.000 PLN
Полска
за договор
Полска
за договор
Полска
38.464 EUR 162.000 PLN
Полска
за договор
Полска
за договор
Полска
22.105 EUR 93.100 PLN

Scania 440 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2010
Полска
за договор
Полска
23.506 EUR 99.000 PLN
Полска
26.806 EUR 112.900 PLN
Полска
35.140 EUR 148.000 PLN
Полска
9.379 EUR 39.500 PLN
Полска
8.785 EUR 37.000 PLN
Полска
38.464 EUR 162.000 PLN
Полска

show all Offers of the day