Биро на Обслуга за Клиент +48 59 815 41 17
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 39
Замја
Број на оски
Километража 28
Дополнителни информации
Кочници
Кабина
Обесување
Покажи по:
Валута:
17.463 EUR 73.000 PLN
Полска
20.692 EUR 86.500 PLN
Полска
16.386 EUR 68.500 PLN
Полска
13.755 EUR 57.500 PLN
Полска
за договор
Полска
за договор
Полска
за договор
Полска
17.941 EUR 75.000 PLN
Полска

show all Offers of the day