Биро на Обслуга за Клиент +48 59 815 41 17
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 77
Замја
Број на оски
Километража 57
Основни информации
Дополнителни информации
Кочници
Кабина
Други
Обесување
Покажи по:
Валута:
за договор
Полска
39.285 EUR 166.000 PLN
Полска
36.445 EUR 154.000 PLN
Полска
31.002 EUR 131.000 PLN
Полска
26.506 EUR 112.000 PLN
Полска
54.905 EUR 232.000 PLN
Полска
29.109 EUR 123.000 PLN
Полска
9.940 EUR 42.000 PLN
Полска
13.016 EUR 55.000 PLN
Полска

show all Offers of the day