Биро на Обслуга за Клиент +48 59 815 41 17
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 115
Замја
Број на оски
Километража 91
Дополнителни информации
Кочници
Кабина
Други
Обесување
Покажи по:
Валута:
52.775 EUR 223.000 PLN
Полска
28.162 EUR 119.000 PLN
Полска
53.485 EUR 226.000 PLN
Полска
26.506 EUR 112.000 PLN

DAF CF одликување 1 одликување 2 одликување 3

2011
Полска
37.629 EUR 159.000 PLN
Полска
32.900 EUR
Полска
за договор
Полска
14.909 EUR 63.000 PLN
Полска
53.248 EUR 225.000 PLN
Полска
37.629 EUR 159.000 PLN
Полска
25.559 EUR 108.000 PLN

DAF CF одликување 1 одликување 2 одликување 3

2011
Полска
39.522 EUR 167.000 PLN
Полска

show all Offers of the day