Биро на Обслуга за Клиент +48 59 815 41 17
  • Затвори
  • Воведете своја e-mail адреса (или користичко име од портал mojagielda.pl) и лозинка
  • E-mail
  • Лозинка
  • запамти мене на тој компјутер
  • Регисртирај се за да можеш да прегледуваш историја на твоите нарачки и побрзаш процес на додавање на огласи.
  • Регистрација
  • Заборавена лозинка?
Категорија
Price
Year of manufacture 742
Замја
Број на оски
Километража 657
Основни информации
Дополнителни информации
Кочници
Кабина
Други
Обесување
Покажи по:
Валута:
13.340 EUR 57.500 PLN
Полска
34.314 EUR 147.900 PLN

DAF XF105 одликување 1 одликување 2 одликување 3

2013
Полска
13.804 EUR 59.500 PLN
Полска
15.893 EUR 68.500 PLN
Полска
за договор
Полска
30.857 EUR 133.000 PLN
Полска
16.900 EUR
Чешка
1.044 EUR 4.500 PLN
Полска
30.506 EUR 131.487 PLN
Полска
10.701 EUR 46.125 PLN
Полска
37.490 EUR
Полска
36.425 EUR 157.000 PLN
Полска
11.412 EUR 49.188 PLN
Полска

show all Offers of the day